Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Životní partneři Goldie Hawn (71) a Kurt Russell (65) se po dvanácti letech rozhodli změnit adresu. Jejich stávající hnízdečko lásky už stihli i prodat, a to za 6,9 miliónu dolarů, tedy více než 175 miliónů korun. Podívejte, kde dosud slavný herecký pár žil a jakého komfortu se jim v domě v kalifornské čtvrti Palisades Rivera dostávalo...

Nejvýraznějším interiérem v celém domě o podlahové ploše bezmála 600 metrů čtverečních oplývá bezesporu kuchyně s jídelním prostorem, kde vládne šachovnicový vzor. Poněkud divoká kombinace s romanticky laděnými židlemi, lustrem i kuchyňskou linkou rozhodně nemusí být po chuti každému. Naopak velmi tradiční a elegantní jsou v domě ložnice a koupelny. Za zmínku jistě stojí i moderní a plně vybavená posilovna, kterou zřejmě jako bývalý akční hrdina využíval především Russell.

Dále uvnitř najdete například lázně, suchou saunu či dvojitou šatnu. Na pozemku se pak noví majitelé mohou svlažit ve velkém bazénu a jejich děti se vyblbnou na hřišti. Samozřejmostí je zahradní prostor s posezením či část domu vyhrazená pro hosty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám