Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už ve dvaceti ho vystřelila mezi televizní hvězdy role záchranáře Matta Brodyho v seriálu Pobřežní hlídka, rychle nabytou slávu ale David Charvet (44) v Hollywoodu proměnit ve svůj prospěch nedokázal. Později dal přednost kariéře zpěváka, ve které si především v rodné Francii nevedl špatně. Jeho manželkou se stala americká herečka a moderátorka Brooke Burke (45), hojně oslavovaná pro svou stále perfektní postavu, kterou aktuálně předvedla i na dovolené v Karibiku.

David Charvet ovšem za svou ženou v tomto směru nijak nezaostává. Manželé, kterým to klape už jedenáctým rokem, si očividně dávají záležet hlavně na pevném svalstvu a na tom, aby pro sebe vzájemně byli stále přitažliví.

To se, aspoň soudě podle nejnovějších fotografií, pořízených během jejich pobytu na St. Barts, daří dokonale. Manželé, kteří vychovávají devítiletou dceru Heaven Rain a osmiletého syna Shayu Bravena, jsou jako čerstvě zamilovaní puberťáci, kteří nevynechají jedinou příležitost k vzájemným dotykům či polibkům...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám