Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Někteří z mnoha fanoušků Jaromíra Jágra (52) se stále nemohou smířit s tím, že chodí s bývalou „tyční tanečnicí“ Veronikou Kopřivovou (33), a dávají jí to pořádně najevo na sociální síti. Modelku to až málem složilo, a tak se rozhodla s nimi rázně zatočit. Hlasujte v anketě na konci článku!

Chudák holčina, takový život je vyloženě k nepřežití a ani našim největším nepřátelům bychom ho nepřáli! Neuvěřili byste, jak krušné potíže zažívá a co nyní hodně vyplňuje její volný čas.

Co se jí tedy stalo? Zabarikádovala si profil na sociální síti, aby na ni už nikdo nebyl ošklivý. Ale bylo to marné.

„Zamčený profil byl k ničemu, ztráta času, protože jsem třídila každou žádost a prázdný profil jsem nepustila, ale blbcům jsem se stejně nevyhnula. Ano, taky to nechápu, ale existují lidé, co vás žádají o sledování za účelem, aby vás mohli ihned zkritizovat a vyventilovat své mindráky veřejně,“ poplakala si Verunka. Jak jen je ten svět nespravedlivý!

Kritiku prý je schopná přijmout, však sama k sobě je prý kritická někdy až příliš, ale tohle prý byla nevychovanost a patrně i neúcta k „jejímu majestátu“.

Poté, co si postěžovala na nespravedlnosti světa, přidala, že jí je fuk, co si o ní kdo myslí, i když krátce nato poděkovala pochlebovačům za pohlazení duše.

Na pokyn Jágra bude profil nakonec používat dál, jen na něj bude dávat míň ze svého soukromí.

A následující řádky jsou asi nejdůležitější část jejího sdělení.

„Na názory se neptám, jen oznamuji své rozhodnutí. Nemusela jsem vám to ani oznamovat, ale vy, co mě berete, chápete, máte rádi, chtěla jsem k vám být upřímná a férová, tak jako vždy. Chci prostě větší klídeček a být ještě více šťastná, než jsem, protože někteří vysílaj tak silné zlé energie, že i mě, smíška a salámistu, to jednou za čas dokáže ovlivnit,“ dodalo skromné děvče.

Musíme uznat, tyhle starosti by zabily i vola!

Co si myslíte o tom, co napsala Jágrova holka?
Má ve všem pravdu
22,4 %
Je mi toho nebožátka líto
10,5 %
Působí to zbytečně namistrovaně
67,1 %
Celkem hlasovalo 51629 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám