Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Laco Hudec Šubrt zářil na premiéře muzikálu Ples upírů v divadle Goja Music Hall v neskutečných kostýmech, které mu jako upíru gayovi Herbertovi vytvořil kostýmní návrhář Roman Šolc. Ale ani v civilu na afterpárty rozhodně nezapadl mezi pány v oblecích a smokinzích.

Skoro jsme si mysleli, že na sebe oblékl nějaký nepoužitý kostým, když jsme ho potkali s maminkou a partnerem Pavlem už se sklenkou v ruce. "Ne, to opravdu není. Tohle je dárek od mého muže, který jsme koupili v Bombaji v Indii. Je to civil, jedna z mých nejoblíbenějších věcí, a řekl jsem si, že právě tohle se hodí na párty po Plesu upírů. Je to taková indická verze black tie," řekl nám o zlatě vyšívaném kabátci sahajícím do půli lýtek.

"S mužem to máme tak, že dovolenou sice trávíme dobrodružně s batohem na zádech, ale poslední dva dny si dáme v hotelu, kde se konečně osprchujeme v horké vodě, dáme se dohromady a vyrazíme na nákupy," vysvětlil.

Na Laca pěli premiéroví diváci jenom ódy, jeho Herbert byl nepřekonatelný. "Všem moc děkuju a jsem hlavně moc rád, že to má úspěch. Práce, kterou jsme tady dělali čtyři měsíce a drželi jsme jako tým, se zúročila a těším se, až budeme dál hrát. A určitě stojí za to vidět i moji alternaci Tomáše Vaňka," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám