Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podnikatel Pepa Kokta je v parádní formě. Zhubnul, změnil účes a vypadá skvěle. Chválí si to i jeho žena Ornella Koktová (31). "Vymyslela jsem mu nový účes, to dělá hodně," řekla Super.cz Ornella.

"Po čtyřiceti letech mám pod sto, mám 94 kilo. Nemoc se mnou hodně zamávala o Vánocích, kila šla dolů," doplnil ji Kokta, který se po zdravotních problémech nyní cítí lépe.

"Už je to lepší, pečuje o mě hezky, snad se dávám do kupy. Bude to ještě chvíli trvat a bude to dobrý," říká Kokta, který nyní pracuje na novém projektu a hledá práci. Zatím nechce prozradit, o co přesně jde.

"Je to tak jednoduchý, že by to mohl udělat kde kdo. Nevím, jestli budu mít štěstí a dvakrát za život udělám něco, co bude zajímavý. Věřím v to," dodal Kokta na premiéře muzikálu Ples upírů v pražské GoJa Music Hall. "Upírskou tématiku milujeme, jsme z muzikálu nadšení. Byla to úžasná podívaná," uzavřela Ornella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám