Hlavní obsah
Článek

Asi navždy si ji všichni budou spojovat s Ivou Pacovskou z Comebacku, dcerou hlavního hrdiny Tomáše Matonohy. Zatímco před devíti lety tam Kristýna Leichtová (38) ještě mohla hrát puberťačku, dnes je z ní dospělá žena, která jako by čím dál víc šla do krásy. Posuďte sami!

Kristýnu jsme potkali na křtu knihy Deník fejsbukové matky pokračuje Lucie Nachtigallové, jejíž vtipné statusy ze sociálních sítí o životě její početné rodinky (má tři děti) Leichtová pravidelně předčítá v rádiu. Proto jí šla také za kmotru.

„Sama jsem z velmi početné rodiny, takže jsem na hodně dětí zvyklá. Dost chápu každodenní problémy, které Lucie popisuje. Dohromady nás je šest. Nežili jsme všichni pohromadě, ale čtyři ano. O svátcích nás bylo doma minimálně dvacet,“ řekla Super.cz Kristýna, které to na akci opravdu slušelo.

A i když jí Comeback asi už nikdy nikdo neodpáře, v posledním roce je spjatá hlavně se seriálem Ohnivý kuře. „Už tam asi osmdesát dílů spolu chodíme s Jakubem Prachařem. A jak to bude dál? Scenáristé a producenti nám řekli, kdy to bude mít konec. To je ale ve hvězdách, všechno se může změnit,“ dodala Leichtová s tím, že miluje divadlo, uznala ale jako fakt, že herci si v něm rozhodně nevydělají na živobytí tolik, kolik v seriálech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám