Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Narazil v 180kilometrové rychlosti na dálnici do svině, nebo jde jen o jeho další nachytávku? Jak Super.cz již uvedl, Kazma tvrdí, že měl děsivou nehodu, po které skončil v nemocnici. Spousta jeho fanoušků mu ale nevěří s tím, že jde o další jeho provokaci! Hlasujte v anketě na konci článku!

Hvězda One man show měla bourat v neděli krátce po půlnoci, a i když skončila ve špitále, tvrdí, že je v pohodě a jede dál. Jenže spousta lidí Kazmovi nevěří už ani nos mezi očima a i tuhle lapálii považuje za fórek.

Poukazují na to, že na některých fotkách jsou vidět domy (snímky ale mohly vzniknout až po odtažení), někteří pochybují i o vážnosti jeho zranění. Na jednom ze záběrů z lékařského zařízení totiž má poraněnou hlavu, na fotkách odtahovky ale vypadá veselý a zdráv. Proto vznikly i spekulace, zda nejde o reklamu právě na odtahovou službu.

„Díky všem za tu ohromnou hromadu zpráv, co jsem od vás dostal. Jsem v pohodě,“ zveřejnil v pondělí krátce před polednem poslední příspěvek. Na telefonáty nereaguje, v neděli večer nám jen poslal zprávu, že nemůže mluvit.

Pravda může být i někde uprostřed: totiž že sice skutečně boural (zveřejnil i video, na němž je vidět vůz policie i zdemolované zvíře), ale co se týče rychlosti, že možná jen frajeřil (za sto osmdesátku by ostatně patrně přišel o papíry).

„Kazma je poloviční lež. Kdyby se srazil ve 180 kilometrech s prasetem, tak má zdemolovanou celou přední masku. Minimálně. Fotil jsem několik let pro pojišťovnu, a tak vím, jak vypadá auto, když se srazí s prasetem,“ řekl Super.cz jeden z těch, kteří mají s nehodami dlouholeté zkušenosti.

Pravdou ale je, že Kazma nejezdí žádným „embéčkem“, nýbrž vozem, který si kvůli větší bezpečnosti kupuje řada movitějších zákazníků.

„To si tak dnes ve dvě ráno sedím na dálnici v autě, všude hrobové ticho, zima, nikde nikdo a já poklidně čekám, až se rozplyne kouř z airbagů, abych zkontroloval, jestli mám obě nohy, protože si na ně přes vystřelený volant nevidím. No a v tu chvíli mi to došlo. Po strašně dlouhý době jsem si uvědomil jednu věc: žiju! Ten krátkej nepřenosnej moment, kdy vám to prostě jen dojde,“ uvedl moderátor a provokatér po nehodě.

Věříte tomu, že měl Kazma fakt nehodu se sviní?
Ano, v ničem nelže
6 %
Ano, ale ne v rychlosti 180 km/h
25,4 %
Ne, vůbec se to nestalo
68,6 %
Celkem hlasovalo 4067 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám