Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomu se říká vymakaná figura.Tanečníci a tanečnice v muzikálu Ples upírů mají tak sexy kostýmy s odhalenými částmi těla, že si o přestávce v divadle Goja Music Hall, kde se představení od 12. února hraje, radši nedáte ani chlebíček, aby vám nebylo trapně.

A jednu z nejlepších postav má choreografka představení, která si v něm sama také zatančí jako alter ego hlavní ženské role Sáry, Leona Qaša Kvasnicová. "Speciálně pro tanečníky bude ctí stát na tom jevišti," míní Qaša, jejíž figura není jen důsledkem tvrdé dřiny, ale má ji i v genech. Stačí se podívat na její sestru DJ Luccu, která má skoro stejné břišáky jako ona i po dvou dětech.

"Choreografie je opravdu velmi náročná a my si klademe samozřejmě také vysoké nároky, chceme to udělat nejen moc dobře, ale snad ještě lépe než v zahraničních produkcích," dodala Qaša s tím, že v jednu chvíli je na pódiu téměř čtyřicet lidí, takže dát je dohromady tak, aby se navzájem nepokopali, je opravdu fuška.

Reklama

Další články

Načítám