Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Léta byla partnerkou Jana Saudka, ještě delší dobou žije po boku jeho syna Samuela. A to přesto, že před časem prolétla médii zpráva o tom, že se rozešli. Mají spolu čtyři děti a prý se mají pořád rádi. I přesto by na jeho věrnost nevsadila. O tom, ale i o výchově čtyř společných dětí nebo o žalobě vůči filmu Fotograf, v němž ji vykreslili dost nelichotivě, promluvila v našem rozhovoru.

Se Samuelem dál tvoří pár. A to bez jakékoli pauzy. Že by měla někoho třetího, to prý byl omyl.

„Jsme spolu. Byla to kachna. Samuel je pořád můj milenec a přítel,“ dušuje se Sára, podle které její druh nepraktikuje styky s mnoha ženami coby koníček stejně, jako jeho slavný otec.

„Řekla bych, že Samuel, ač mě to samotnou překvapuje, je do mě stále zamilován. Správná žena by ale za žádného muže nedala ruku do ohně. Proto po mně nechtějte, abych se tu bila v prsa, abych řekla, že je jenom můj,“ řekla nám Sára upřímně na křtu knížky Lucie Nachtigallové Deník fejsbukové matky pokračuje - Pizduny všem!. Stala se její kmotrou.

Autorka má tři děcka a o soužití s nimi pravidelně vypráví. Sára je čtyřnásobnou matkou.

„Nevím, jak to funguje u Lucie, ale ve zvěřinci, ať už je tříhlavý, nebo čtyřhlavý, už moc velký rozdíl nebude. Děti dovedou vřískat a vydávat obrovský hluk, i když jsou třeba jen ve dvou. Ve čtyřech je to samozřejmě hlučnější, je to větší rachot, ale takhle mě to baví,“ tvrdí Saudková, kterou živí především fotografování.

A jak zvládají „krocení“ divé zvěře?

„Připouštím, že je to přesilovka vůči nebohým rodičům. Na váhu, na počet let, zubů, na výšku. Ale děti se spíš paktují spolu a proti sobě, než proti nám. Zaplaťpánbůh. My jsme ti spravedliví a přísní soudci, kteří zasahují jen ve chvíli, kdy je největší kravál,“ dodala Sára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám