Hlavní obsah
Článek

Autorka románů, kombinujících červenou knihovnu se sadomasochistickými praktikami, je opět v kurzu. Mimořádně vnadná mamina se prsí na premiérách filmu Padesát odstínů temnoty, který je druhým dílem z její peprné trilogie.

Naivní romance s epickým líčením erotických scén byla pro Eriku Mitchell alias E.L. James (53) trefou do černého. Z bývalé sekretářky se díky trilogii o vášnivém vztahu šedé myšky Anastasie s úspěšným podnikatelem Christianem stala velmi zámožná a vlivná žena, která se hrdě hlásí k autorství literárního bestselleru, k němuž pro velký úspěch dopsala pokračování s názvem Grey.

Hollywoodská adaptace Padesáti odstínů šedi si sice před dvěma lety vysloužila posměšné reakce a posbírala pět Zlatých malin, v kině však vydělala přes půl miliardy dolarů, takže došlo na pokračování. Korpulentní spisovatelka se tak opět dme pýchou na slavnostních premiérách. Nyní společně s manželem Niallem Leonardem, jehož protlačila na post scenáristy.

Dvojnásobná mamina už premiéru svého veledíla poctila osobním dohledem v Los Angeles, Madridu i Londýně. Pro každou příležitost si pořídila róbu ušitou na míru svým kyprým křivkám. E.L. James je sice v balíku, o vytříbeném vkusu však nemůže být řeč. Vnadná spisovatelka volí naprosto nelichotivé outfity, v nichž vyniká její nadstandardní objem. Autorce erotického bestselleru by určitě neuškodilo, kdyby zlomek svého bohatství investovala do stylisty a výživového poradce.

Reklama

Další články

Načítám