Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pražské Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích skončila se srdečními komplikacemi a selháním organismu oblíbená herečka ze seriálů Chalupáři a My všichni školou povinní Gabriela Vránová (77). Zdravotní stav herečky se zhoršil poté, co absolvovala cestu po USA a následném pracovním vytížení.

„Nebylo mi dobře, ale už je to lepší. Dají mě tady do pořádku. Tak nějak mě zlobilo vše naráz, i to srdíčko. Ale bude dobře,“ nechala se pro Aha! slyšet Vránová, kterou hospitalizovali už koncem ledna. Situace byla o to vážnější, že herečka žije kvůli srdeční arytmii již deset let s voperovaným kardiostimulátorem.

Vránová za sebou měla celkově velmi vyčerpávající období. Loni koncem léta cestovala po Spojených státech, kam zavítala navštívit sestru Miriam (57) a podle jejích slov to byl ‚záhul‘. „To jsem si dala!“ lamentovala po návratu, kdy ji pro změnu čekala spousta zájezdních představení.

Reklama

Další články

Načítám