Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý víkend se expartner krásky Sandry Parmové Michal Janotka pochlubil novou přítelkyní Karolínou, kterou vzal na dlouhou dovolenou na Srí Lanku. Nezahálela však ani Sandra, která po půlročním vztahu zažívá romantické chvilky volna s přítelem Pavlem.

„Je to naše první společná dovolená. Vyrazili jsme přes Dubaj na tři týdny do Thajska,” říká Sandra. A z fotek je vidět, že si zamilovaný pár společné chvilky nadmíru užívá.

V Dubaji si dopřávali kávu s neskutečným výhledem, v Thajsku zas místní speciality. „Zatím největší zážitek? Asi nejlepší na celé dovolené je, že nemáme žádný plán. Máme půjčenou motorku a ráno si řekneme, kam máme náladu jet, a tam vyrazíme,” libuje si Sandra.

„Navštívili jsme už třeba vodopády, místní Grand Canyon a samozřejmě spoustu buddhistických chrámů. Za pár dní se plánujeme přesunout z vnitrozemí na jih k moři a nakonec i do Bangkoku,” těší se Sandra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám