Hlavní obsah
Článek

V tuctu finalistek nové řady modelingové soutěže Britain’s Next Top Model, jež je britskou obdobou pořadu Amerika hledá topmodelku Tyry Banks, se poprvé objeví i účastnice, která se narodila jako chlapec...

Ve světě modelingu už nejsou transgender modelky žádnou velkou senzací, a tak bylo jen otázkou času, kdy se dostanou i do televizní reality show, v níž se pro tuto branži objevují nové tváře. Ve dvanáctce ambiciózních dívek, toužících dostat se až na samý vrchol, je i dvaadvacetiletá Talulah-Eve Brown z Birminghamu, o které se poprvé psalo už v roce 2015, kdy si již jako tehdejší královna krásy mezi transgendery nechala před přeměnou pohlaví zamrazit spermie, aby jednou mohla mít vlastní biologické potomky.

Talulah-Eve, jež se narodila jako Aaron, v roce 2014 diagnostikovali poruchu pohlavní identity, v té době započala i hormonální léčbu a přeměnu v ženu. Nadějná modelka před časem po zamrazení svých spermií uvedla, že je připravena vychovávat své děti i jako single matka, pokud by se jí nepodařilo najít lásku.

„Moje maminka se o mě také starala sama, takže jsem přesvědčena, že to také zvládnu. Byla jsem vychována v silnou a nezávislou ženu - a také matku,“ tvrdila odhodlaně už ve svých jednadvaceti letech.

Zda se jí podaří uspět i v silné konkurenci modelingové soutěže, je ve hvězdách, jednoznačně ale bude patřit mezi její nejvýraznější články...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám