Hlavní obsah
Článek

Bývalý vězeňský dozorce Josef Kůrka, který loni s převahou vyhrál soutěž o nejhezčího chlapa republiky Muž roku, vyrazil na učenou do světa. Přesněji do Thajska, kde bude bojovat o titul nejhezčího chlapa planety. Ještě předtím se pro české fanynky svlékl prakticky do naha. Prohlédněte si fotogalerii!

Alfa samec Kůrka navštívil kosmetické studio, kde ho dali kompletně do pucu. Ostříhali, namasírovali, vyčistili mu pleť a celkově z něj udělali přitažlivějšího člověka. A při jedné z procedur šlo dolů i spodní prádlo, takže fanynky Pepy, který až chorobně miluje dámskou společnost, a tak není divu, že u svých přítelkyň je schopný vyvolat velkou žárlivost, mohou obdivovat jeho vypracované půlky.

Kůrka se ale pochlubil i vypracovanými břišáky, na kterých v poslední době hodně makal, aby ve světě neudělal ostudu.

„Josef je velmi výrazný typ muže, myslím si, že má opravdu velkou šanci uspět i v zahraničí. Držíme mu moc palce, podle mého osobního názoru uspěje,“ řekl Super.cz pořadatel Muže roku David Novotný.

Kůrka byl také na zkoušení obleků a národního kroje, kterým se v Thajsku pochlubí. A přítomní se shodli, že mu to sekne jak téměř v Adamově rouše, tak i kompletně oháknutému.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám