Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváka Jana Kopečného miluje publikum jako Nicolase v Angelice anebo d´Artagnana ve Třech mušketýrech. Dobové kostýmy mu seknou. Ale v novém muzikálu Čas růží s hity Karla Gotta (†80), v němž ztvárňuje hlavní roli, v podstatě nesvlékne oblek. "Skoro celou dobu budu za elegána," svěřil Honza, jenž hraje postavu inspirovanou samotným Karlem Gottem.

"Nesnažím se ho ale nějakým způsobem napodobovat nebo se do něj stylizovat. Ty obleky jsou čistě proto, že se hodí k té době a k těm písničkám," vysvětlil. "Jinak jediný oblek, který jsem na jevišti měl, byl v muzikálu Mamma Mia!, a to navíc ještě bílý svatební. Normálně v něm taky moc nechodím, leda když vystupuju s bigbandem nebo s kapelou. Úplně pohodlně si v něm nepřipadám, mám radši ležérnější styl," přiznal.

V novém muzikálu bude ale v obleku muset i tančit. "Mám tam dokonce náročnější zvedačku, kde zvedáme holky nahoru nad ramena, tak doufám, že mi oblek nerupne ve švu. Při zkouškách to zatím vydrželo," smál se Honza, který nám nechtěl prozradit, kterou z kolegyň nejraději zvedá. "Samozřejmě tu nejlehčí, ale to nebudu říkat," dodal Honza, jehož jevištními partnerkami budou Markéta Procházková a Eva Burešová, které už ale pomalu roste těhotenské bříško.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám