Hlavní obsah
Článek

Příběh spojující naivní romantiku s drsným sexem vstupuje do druhého dějství a Dakota Johnson (27) se na premiéře Padesáti odstínů temnoty nejspíš rozhodla přitvrdit. Herečka vsadila na odhalený dekolt, ale sexsymbol z ní bohužel nikdy nebude.

Dcera Melanie Griffith už má doma Zlatou malinu za Padesát odstínů šedi, a pokud před natáčením pokračování nezapracovala na svých výrazových prostředcích, s velkou pravděpodobností svou sbírku rozšíří. Druhý příběh o intimním soužití Anastasie s panem Greyem však netrpělivě očekávají divačky po celém světě, které spíše než herecké výkony zajímá děj známý z jejich oblíbených knížek.

Dakota Johnson na losangeleskou premiéru trháku s nádechem sadomasochistické erotiky zvolila šaty se značně odhaleným dekoltem. Herečka je však ve skutečnosti stejná šedá myš jako její filmová postava, takže z ní do kolen nikdo nešel. Neforemné šaty tělové barvy ve stylu noční košile byly stejně nudné jako jejich nositelka.

Jamie Dornan své obdivovatelky zaujal nezvykle krátkým sestřihem a plnovousem. Dočkáme se jej i na udílení Českých lvů, kde bude mít šanci díky roli Jana Kubiše v Anthropoidu?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám