Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není tajemstvím, že manželka prezidenta USA Donalda Trumpa Melania (46) má za sebou modelingovou kariéru, během níž se odhodlala i k odvážnějšímu focení nahých snímků. Ty, na které se nyní můžete podívat, vznikly v roce 1996 v New Yorku pro francouzskou mutaci magazínu Max.

Pařížský fotograf Jarl Ale de Basseville ji zvěčnil na několika snímcích: například jen v černých botách na jehlovém podpatku, opřenou o zeď, zezadu s hlavou otočenou do objektivu, nebo v posteli s další nahou modelkou Emmou Ericsson. Tento snímek vyšel černobíle i v barvě a z několika úhlů.

„Myslím, že je důležité ukázat krásu a svobodu ženy a jsem na tyto snímky velmi hrdý, protože oslavují krásu Melanie,“ cituje fotografa New York Post, který snímky zveřejnil.

Melanii Knauss, jak se za svobodna jmenovala, bylo tehdy šestadvacet let. Svého budoucího manžela potkala o dva roky později na večírku.

„Melania byla jednou z nejúspěšnějších modelek, má za sebou spousty focení včetně titulních stránek známých magazínů. Tyto fotky vznikly pro evropský magazín předtím, než jsem ji poznal. V Evropě jsou takové fotky velice módní a běžné,“ uvedl k nahým snímkům své ženy Donald Trump.

Reklama

Další články

Načítám