Hlavní obsah
Článek

Pláže karibského ráje St Barts poctila svou přítomností další modelingová hvězda. Přelom ledna a února, který se letos nese v mrazivých teplotách i na místech, kde to není vůbec obvyklé, tráví litevská kráska Edita Vilkevičiūtė na dovolené s kamarádkou.

Osmadvacetiletá rodačka z druhého největšího města Litvy Kaunas, jejíž jméno je nejspíš pro většinu lidí naprosto nevyslovitelné, chtěla zamezit nesouměrnému opálení, a tak neváhala odložit horní díl bikin. Po chvilce ji následovala i její plavovlasá parťačka, která by s ohledem na tělesné proporce mohla být i kolegyní z branže.

Edita samozřejmě není v modelingu žádným nováčkem, svůj debut na mole si odbyla už v roce 2006 přehlídkou pro Just Cavalli a o měsíc později už se poprvé objevila ve francouzském časopisu Vogue. Jako tvář svých kampaní už si ji vybraly značky Dolce & Gabbana, Versace, Marc O’Polo, Karl Lagerfeld, GAP, Dior Beauty, Emporio Armani či Giuseppe Zanotti. V roce 2008 poprvé kráčela na přehlídce Victoria’s Secret a o tři roky později údajně odmítla možnost stát se jejich andílkem a místo toho dala přednost spolupráci se značkou Versace. Objevila se dokonce i v kalendáři Pirelli, a to v roce 2012, kdy jej fotil proslulý Mario Testino.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám