Hlavní obsah
Článek

Kapela Mirai představila nový klip k písni Když nemůžeš, tak přidej!, k jehož vzniku si přizvala mimo jiné veslaře Ondřeje Synka. Její členové Mirai Navrátil, Michal Stulík a Šimon Bílý si s ním dali páku a asi nemusíme psát, jak to dopadlo... „Jsem rád, že jsem dostal nabídku zahrát si v klipu nadějné mladé skupiny, byla to pro mě nová zábavná zkušenost,“ řekl veslař.

„Když nemůžeš, tak přidej! je pozitivní, motivační pecka, kterou bereme trochu i s nadsázkou. Inspiroval mě úplně náhodou něčí post na Facebooku, ve kterém se objevil právě proslulý Zátopkův výrok, a taky můj kamarád, který často na výmluvy a lenost reagoval větou: Slovo ‚nejde‘ neexistuje. Zkouším se tím nakopnout, páč s tím mám taky problémy,“ představil písničku i to, co předcházelo jejímu vzniku, frontman kapely Navrátil.

V klipu si kromě zmíněné páky se Synkem, kterou absolvovali všichni společně, každý z trojice dal další výzvy: jeden např. musel vydržet v ledové vodě, druhý si nechal lézt po obličeji tarantuli a třetí se musel proběhnout městem nahý a pomazaný čokoládou.

Klip se natáčel začátkem letošního roku a námět vznikl během brainstormingu kapely s režisérem Radimem Věžníkem. „Tímhle klipem jsme si splnili několik klukovských snů a děkujeme Bohu, že jsme to přežili, a Radimovi, že nás ukočíroval a dal klipu finální podobu. Každé natáčení nás baví, ale tohle byla jedna velká sranda. Snad se nám podaří naše fanoušky nejen rozesmát, ale i trochu motivovat,“ říkají svorně.

A Věžník dodává: „Samotné natáčení byla vlastně taková výzva. Ne až tak často se mi poštěstí točit s interpretem, který je kvůli natáčení schopný kousků jako kluci z Mirai.  Bylo to jedno z natáčení, na které se nezapomíná.“

Reklama

Další články

Načítám