Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neokoukanou tváří mezi moderátory zpravodajství TV Nova je Michaela Šmídová, která bude nově uvádět večerní zpravodajství na stanici Nova 2, dříve Smíchov. Úplným nováčkem na obrazovce ale není.

"K této pozici jsem se dostala přirozeným vývojem. Na Nově působím dlouhou dobu jako reportérka, získala jsem nějaké moderátorské zkušenosti v rámci Snídaně s Novou, Poledních televizních novin a moderuji pořad Vaše téma," vypočítala.

V deset večer už není čas na těžká témata a také je příjemnější se na obrazovce podívat na krásnou ženu, jíž Míša bezpochyby je. "Tak za to samozřejmě vděčím maskérně, kterou jsem prošla i před touhle tiskovou konferencí. Každá žena by se takhle chtěla probouzet hned ráno, ale bohužel to tak není," smála se, ale ujistila nás, že je aspoň doopravdy blondýnka. "Barva, kterou mám, je hodně podobná té mé přirozené, ale znáte to, každá žena si trošku pomáhá," svěřila.

A co by měla ve večerních zprávách uvádět? "Jde nám o to, aby lidé dostali ty nejdůležitější informace dne, ale bude to taková příjemná forma, aspoň se o to budeme snažit. Takže to trochu odlehčíme. Kromě zpráv z politiky, domácích i zahraničních tam bude i krimi, nějaký šoubyznys, počasí a sport. To všechno během čtvrt hodiny," vypočítala a prozradila, že se musela naučit například vyslovovat některá jména sportovců.

Reklama

Další články

Načítám