Hlavní obsah
Článek

Znají se velmi dobře 17 let, řeší spolu pracovní záležitosti, ale také soukromé vítězství a prohry! Řeč je o zpěvačce Iloně Csákové (53) a její kamarádce Anetě Stolzové, kterou z poslední doby známe především jako tiskovou mluvčí Karla Gotta.

Právě Anetu Ilona přizvala k focení kampaně s názvem „Prostě ji potřebuješ“ pro jednu z firem, s níž v posledních letech úzce spolupracuje. „V rámci této kampaně se fotilo více známých tváří. Třeba se svými rodinnými příslušníky. Mě okamžitě napadla právě Aneta, která je mou velmi dobrou kamarádkou i důvěrnicí,“ svěřila Super.cz Ilona.

A jak se spolu holky vlastně seznámily? „Poprvé jsme se potkaly, tuším, někdy v roce 2000. Tehdy mě Aneta coby studentka žurnalistiky oslovila, zdali bych jí neposkytla rozhovor pro její seminární práci. Postupem času se z nás staly kamarádky. Začaly jsme spolu spolupracovat na různých projektech a také je mou PR manažerkou,“ vzpomíná Ilona, která se s Anetou před objektivem sladila do džín a bílé košile.

Na focení dorazila Ilona do Prahy na otočku z Brna. Na nedostatek práce si nyní z kraje roku zpěvačka stěžovat nemůže. „Plesová sezóna je v plném proudu. Já osobně už se těším na Česko-Slovenský ples 18. února v Obecním domě. Budu tam mít vystoupení se svou kapelou i s big bandem. No a taky pracuji na své nové desce, kterou bych chtěla nejpozději na podzim představit světu,“ dodala Ilona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám