Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve Snídani s Novou a na společenských akcích ji většinou vídáte v elegantním stylu, zejména v soukromí ale Zorka Hejdová (33) spíše inklinuje ke sportovní módě a pohodlí.

„Mám ráda sportovně-elegantní styl oblékání, takže velmi často nosím sportovní věci i na běžné nošení,” nechala se slyšet Zorka na znovuotevření prodejny sportovní značky v pražském obchodním centru, kde akci i moderovala.

Televizní a rozhlasová moderátorka navíc společně s Klárou Vytiskovou, Emmou Smetanou a Jordanem Hajem pomáhala prodávat oblečení. Nejednalo se o novou brigádu, ale šlo o dobrou věc. Známé tváře chtěly přispět k podpoře dvou mladých talentovaných florbalistů na vozíčku. Část výdělku z prodeje totiž půjde Janu Rajznoverovi z Horažďovic a Františku Synkovi z Mostu na jejich každodenní cestovní náklady spojené s tréninkem florbalu.

„Doufáme, že se nám podaří prodat co nejvíce z nových kolekcí a získat pro Františka a Honzu prostředky, které pokryjí jejich cestovní výdaje na celý rok,“ uvedla k tomu Zorka Hejdová.

Související témata:
Pokladna

Reklama

Další články

Načítám