Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léta letí a nikdo nedokáže zastavit čas. Doby, kdy se Mirek Šimůnek (46) pyšnil vyrýsovanými svaly v pohádce Z pekla štěstí, jsou pryč. Naopak při moderování Top Staru se mnohým zdá, že je někdejší playboy poměrně nafouklý.

Když jsme Šimůnka naposledy potkali na vernisáži fotografií Jiřího Machta, tak jsme se ho ptali na jeho cvičební režim. Mirek na společenskou akci dorazil se zpožděním, neboť před tím chtěl stihnout ještě fitko. Péči o tělo tedy nevzdal.

„Je mi líto, měl jsem desetiminutovou sekyru i díky zacpaným ulicím, ale pořadatelé dodrželi tradiční rezervu, takže žádný problém s nedochvilností nenastal. Stihl jsem všechno, co jsem si naplánoval. Odpoledne činky, zaběhal jsem si na pásu a dělal něco pro tělo, teď si zase přijde na své duše,” uvedl Šimůnek, který by do svého tréninkového plánu měl určitě přidat více kardia.

A jak reagoval na vystavovaná díla? „Autora osobně neznám, ale když jsem si prohlédl jeho díla, rozhodl jsem se, že rozšířím svůj fotografický um. Doposud jsem cvakal takové ty momentky z dovolené, trošku přírodu, a teď bych si zkusil i něco vážnějšího,“ nechal se slyšet Šimůnek a hned se dal do učení k Jiřímu Machtovi. Probrali spolu techniku a vše, co k dokonalé fotce patří, a jak herec po menším školení přiznal, na dráhu profesionálního uměleckého fotografa se zřejmě nedá. Zůstane raději u toho, co umí, tedy herectví a moderování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám