Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Kerndlová (37) se na pražském večírku neobjevila už hodně dlouhou dobu. Jedna z nejkrásnějších českých zpěvaček prozradila, kde je jí konec - kdo ji chce vidět, musí za ní vyrazit na vystoupení mimo Prahu.

"Už nějakou dobu chystám nové album, většinu času tak trávím ve studiu, ale i na cestách, po vystoupeních, doma s rodinou a přáteli, taky jen tak žehlím, peru a uklízím a připravuju muziku, se kterou chci vyjít, až bude ta pravá chvíle. Spíš pracuju, proto nejsem vidět tak, jak jste byli zvyklí," řekla Super.cz Kerndlová na otevření music clubu BarBar v Táboře, kde vystupovala.

Tereza se ukázala v dokonalé formě. Sama ale prý na své postavě pár nedostatků vidí. "Chtěla bych začít cvičit, nehýbu se, vůbec necvičím. Jsem hrozně líná a nebaví mě to. Ale je leden, kdy si člověk ještě říká, že na sobě chce něco změnit. Tak já chci začít víc cvičit," prozradila. Aby nepřibrala, řeší hodně stravu. "Musím se krotit v jídle, nedopřávám si tak často věci, které miluju - jako třeba sladké," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám