Hlavní obsah
Článek

Na páteční večírek do losangeleského hotelu Sunset Tower na oslavu 150 let časopisu Harper´s Bazaar, jenž poprvé vyšel v roce 1867, a také únorového vydání, při této příležitosti se 150 nejstylovějšími ženami napříč uměleckými obory, se sjely slavné ženy z celého Hollywoodu.

Nechyběly herečky Salma Hayek a Demi Moore (61), modelky Kate Upton, Chanel Iman, Kendall Jenner či Alessandra Ambrosio či zpěvačka Ciara.

Zmíněné Moore pak dělaly doprovod dvě z jejích tří dcer, pětadvacetiletá Scout a dvaadvacetiletá Talullah. A zatímco Demi a Scout zvolily umírněné elegantní černé róby, nejmladší z trojlístku Tallulah vsadila na vzorek a odhalený dekolt. Které to slušelo nejvíc, necháme na posouzení každého z vás.

Na výběru 150 ikon se s šéfredaktorkou americké mutace Glendou Bailey podíleli i vedoucí dalších mutací. Jako cover star si Bailey vybrala Madonnu, z dalších múz zahrnutých do seznamu jmenujme Beyoncé, Rihannu, Cindy Crawford, Sarah Jessicu Parker, ale i Emmu Stone, Kim Kardashian či Willow Smith.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám