Hlavní obsah
Článek

Modelku a dnes hlavně moderátorku Snídaně s Novou Hanu Reinders (41) zná většina čtenářů pod dívčím příjmením Mašlíková. Poté, co se loni v srpnu vdala za trenéra a bývalého vrcholového zápasníka MMA Andrého Reinderse, bylo celkem pochopitelné, že začala hrdě užívat jeho příjmení. To však ještě netušila, jaké trable budou mít s výslovností příjmení Reinders její přátelé a rodina.

Na sociální síti si tak k nezvyklému příjmení přidala i to své původní Mašlíková s tím, že si lidé musí zvykat pomalu.

„Spousta lidí má s mým novým příjmením Reinders velký problém. Neumí ho buď vyslovovat, vynechávají písmena, nebo si ho prostě vůbec nepamatují. Někteří se dokonce několikrát omlouvají, když mé nové příjmení neumí vyslovit, a to mě mrzí, protože není důvod se tím jakkoli stresovat. Já to naprosto chápu, protože i pro moji vlastní maminku jsem Hanka Rendžrs,“ smála se moderátorka.

„Rozhodla jsem se, že na tu změnu půjdu pomalinku, takže si tady na Facebooku dávám zpět své rodné příjmení Mašlíková a do závorky k tomu přidám Reinders."

Žádná manželská krize se tak opravdu nekoná a Hanka i nadále užívá příjmení manžela. „Miluju svého muže a chci hrdě nosit jeho jméno. Věřím, že za nějaký čas si na Hanu Reinders (vyslovuje se Rajndrs) zvyknete,“ uzavřela s tím, že na Mašli a Mašlíkovou bude nadosmrti slyšet také.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám