Hlavní obsah
Článek

V pořádně průsvitném topu šla s manželem Josefem Koktou oslavit dvouleté výročí svatby do vinohradského divadla, v dalším dorazila na křest kalendáře nejkrásnějších hasičů a hasiček Česka. "V poslední době si v téhle rafinované sexy módě libuju," řekla Super.cz Ornella Koktová (31).

Prozradila ovšem, kdo jí tyhle kousky nakupuje. "To moc sexy znít nebude, protože tenhle model včetně sukně mi koupila máma k Vánocům. Pepa by byl možná radši, kdyby máma zůstala u toho, že jsem chtěla rajtky na koně, ale nakonec se i v tom divadle, kde jsem měla podobný, taky od maminky, nesl jako páv, že má krásnou ženu. On moc nežárlí, což mě tedy trochu štve," svěřila. "Ale budu ho šetřit, když se ještě léčí," dodala.

A jak je na tom její manžel zdravotně po prodělaných operacích a hospitalizaci? "Už je to mnohem lepší, je doma, ale ještě tak měsíc se bude léčit. Má takový deadline, že na premiéru muzikálu Ples upírů 12. února musí vydržet sedět v hledišti v divadle GoJa Music Hall. Zatím ho ještě bolí delší dobu sedět, protože těch zákroků měl hodně. Ale zaplať pánbůh, že to přežil, když dostal i otravu krve. Jednu chvíli byl mezi životem a smrtí. Jsem ráda, že nejsem vdova," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám