Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až donedávna si všichni mysleli, že Dominika Gottová (43) žije ve Finsku s rockerem Timem Tolkkim (50) na hromádce, ale pár se před časem rozhodl stvrdit vztah sňatkem. Jenže o tom věděla jen hrstka vyvolených a Dominičin tatínek Karel Gott (†80) ani její maminka Antonie Zacpalová (81) mezi nimi nebyli. Proč?

„Vzali jsme se na cestách a z rodiny u toho nikdo nebyl. Byla to naše spontánní chvíle. Sňatek jsme následně ve Finsku zlegalizovali,“ přiznala Gottová.

„Dominika se vdala už před několika lety, ale já jsem se to od ní dozvěděl teprve nedávno,“ prozradil Gott Blesku. Jeho dcera je prý velká cestovatelka, a když se od Tolkkiho známého z kapely Stratovarius na rok odstěhovala do Česka, Gott prý věděl, že to není na stálo a ani nevěřil, že by se s hudebníkem rozešla nadobro. A měl pravdu, Dominika se k němu loni na jaře skutečně vrátila zpět do Finska.

Podle kamaráda Gottové žijícího v Česku je Dominika rebelka a vždy se chová spontánně. Rockera si prý vzala několik měsíců po žádosti o ruku a svatební hosty vůbec neřešila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám