Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdysi v Anglii oblíbené seriálové herečce Dannielle Westbrook se navzdory tíživé finanční situaci podařilo vycestovat na dovolenou, a to rovnou do celebritami oblíbeného španělského letoviska Marbella. Westbrook se dokonce dostala na jednu z luxusních jachet, ale zda ji na ni skutečně někdo pozval, či se na ni dostala jen za účelem pořízení těchto snímků, zůstává nezodpovězenou otázkou.

Třiačtyřicetiletá herečka, která měla slibně rozjetou kariéru už coby náctiletá jako jedna z hlavních postav nekonečného seriálu EastEnders, pokračuje ve své zoufalé snaze zůstat lidem na očích alespoň pomocí médií, a tak se kolikrát neváhá nafotit v nelichotivých momentech.

Vzhledem k tomu, že Westbrook je na tom kvůli své závislosti na kokainu po materiální stránce velice špatně, je ochotna přistoupit téměř na cokoli. Nedávno se nechala zvěčnit při estetické úpravě genitálií nebo vpichování botoxu do vrásek, nebrání se ale ani účasti na pochybných akcích, kde se točí okolo tyče. Přesto se nechala slyšet, že koncem roku přišla už i o dům a své auto.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám