Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Německou modelingovou stálici Heidi Klum (50) ještě rozhodně není radno házet do starého železa. Heidi má pořád tolik práce a zakázek, že jí většina o polovinu mladších kolegyň může jen závidět. Navíc si díky svému jménu už může dovolit i vlastní značku a okořenit si profesi o svůj tvůrčí potenciál. Jejím posledním počinem je kolekce plavek na příští léto, tak se podívejte, co se podle Heidi bude na plážích a u bazénů nosit...

Jako bývalý andílek Victoria’s Secret, který se navíc objevil i na obálce magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue, měla k plavkám vždy blízko, a tak není divu, že se vrhla i na jejich navrhování. V její HK Swimwear 2017 Collection si najdou své favority jak zastánkyně barevných bikin, tak jednodílné klasiky.

Modelka, jež je zároveň čtyřnásobnou maminkou a v neposlední řadě i moderátorkou a porotkyní mnoha televizních modelingových soutěží, si pochopitelně ve své kolekci i zapózovala a rozhodně udělala dobře!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám