Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, představitel soudce Janoty v populárním seriálu České televize Četníci z Luhačovic Igor Bareš (58) po Vánocích zkolaboval přímo při divadelním představení. „Musel jsem vyhledat odbornou pomoc, problém přetrvává,“ přiznal nám nyní herec.

Příčinou kolapsu ve vinohradském divadle byl stres. „Všechno to mělo psychosomatickou příčinu. Dostávám se do nejisté finanční situace kvůli závratnému zvýšení alimentů z dvanácti tisíc na osmnáct. Dala by se vnímat jako likvidační, ale zatím se s tím peru statečně,“ přiznal Bareš, který se kvůli kolapsu spojil se známým psychiatrem Janem Cimickým.

„Sám mi nabídl konzultaci. Známe se z dřívějška. Něco jsme spolu točili, křtil jsem mu knížku, jsme dobří známí a tykáme si. Chvíli trvalo, než jsem našel volnou chvilku, ale navštívil jsem ho. Velmi slušně mě připravil na páteční představení, z kterého jsem měl velkou obavu. Hrál jsem poprvé od prosincové události tu samou inscenaci, Nepřítele lidu. Měl jsem z něj proto velký strach. Ale zvládl jsem to a nakonec to byl příjemný večer,“ ulevilo se Barešovi.

Kdyby se z potíží nedostal, ohrožuje ho to vážně v jeho profesi. „Jsem rád, že pan Cimický mi umožnil ten pátek zvládnout, za to mu moc děkuji a budu s ním dále v kontaktu. I když se situace postupně zlepšovala, problém stále trvá a ještě jsme nedospěli k finálnímu řešení,“ dodal Igor Bareš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám