Hlavní obsah
Článek

Říká se často, že někteří pánové spíš než hlavou myslí spodkem a u modelky a moderátorky Inny Puhajkové (38) to platí stoprocentně! Tahle kráska, která jako by nic ze svého půvabu léty neztrácela, spíš naopak, musí čelit útokům mužských genitálií.

„Proč proboha chlapi posílají svoje pin*oury? On se na to jako vážně někdo chytne?“ napsala si udiveně na sociální síť. I když někteří muži přes sociální sítě posílají své „poklady“ snad všem známým sexbombám, u Inny jako by se jejich počet násobil. A snímky jsou čím dál nechutnější. Prý ani gay kolegové z redakce Novy fotografické úlovky patrně nejhezčí bývalé přítelkyně Jaromíra Jágra neocenili.

„Holt jste na ty svoje chlouby asi hodně pyšní a potřebujete se s tím někomu pochubit. Ta soudnost už tam ale chybí, ve většině případů,“ postěžovala si dále v diskusi s kamarádem.

Puhajková ale možná přišla na geniální způsob, jak případné další nadržence odradit. Uvažuje o tom, že některé „kousky“ zveřejní, jejich nositele tak poníží a tím pádem bude mít od další nálože fotek, o něž fakt nestojí, nadosmrti pokoj.

Reklama

Další články

Načítám