Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli si pětadvacetiletá Hayley Westoby z Austrálie zpočátku rozhodně nekladla přehnané cíle, výsledek jejího hubnoucího tažení je neuvěřitelný...

Vše začalo během prvního roku jejích studií na univerzitě, kdy se podobně jako ostatní spolužáci začala stravovat vším, co jí přišlo pod ruku. Fast food, limonády, chipsy a sladkosti byly po ruce vždy. Jenže z normální holky krev a mlíko se začínala klubat pořádná boubelka, která na váze vyšplhala až na 119 kilogramů.

To se pochopitelně nezamlouvalo jejímu příteli, který si neodpustil narážky. Poté, co jí naplno řekl, že je tlustá, se Hayley konečně rozhodla zhubnout. Nejdřív ale měla v úmyslu zredukovat hmotnost o pět kilo, jenže změna jídelníčku se rychle projevila. Když se nakonec odhodlala i k návštěvě posilovny, kde se pro pohyb nadchla, váha padala strmě dolů.

Dnes Hayley váží 54 kilogramů a její postava je jedním slovem senzační. Aby ovšem i nadále taková zůstala, chce to tvrdý režim. Rodačka ze Sydney tak kvůli tréninku každý den vstává v 5:30 hodin a ve volném čase si ještě sama přivydělává jako osobní trenérka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám