Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ze spojení hollywoodských herců Juda Lawa a Sadie Frost se nejspíš zrodila nová modelingová hvězda... Šestnáctiletá Iris Law se totiž stala tváří jedné z nejznámějších britských značek Burberry, a to konkrétně jejich nové řady rtěnek s názvem Liguid Lip Velvet.

Značka mladinkou krásku zároveň jmenovala i mezinárodní ambasadorkou pro svou kosmetickou řadu Burberry Beauty. Pro Iris je to tak první úspěch v podobě mezinárodní reklamní kampaně, kterou v Londýně natočil Angelo Pennetta.

Dívka, jejíž jméno bylo inspirováno řeckou bohyní duhy, oplývá přirozeným půvabem, který podědila po obou slavných rodičích, kteří se poznali v roce 1993 během natáčení akčního snímku Nakupování. Tehdy jednadvacetiletý Jude podlehl kouzlu o sedm let starší Sadie a v roce 1997 se vzali. Manželství vydrželo šest let, ale kromě Iris z něj vzešli ještě synové Rafferty (20) a Rudy (14). Tato trojice má pak ještě dva mladší sourozence z otcovy strany a nejstaršího bratra Finlayho z matčina manželství s hudebníkem Garym Kempem.

Reklama

Další články

Načítám