Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Společenské akce už moderátorka Prásku Gabriela Partyšová (45) dávno nevymetá jako dříve. Když dnes vyrazí do společnosti, tak téměř vždy v doprovodu manžela Daniela Farnbauera. Tentokrát ovšem udělala výjimku a na premiéru nového filmu Pirko Petra a Lucie Svobodových přišla s neznámým mladíkem

„Dan měl včera práci, takže nemohl jít se mnou. A protože jsem nechtěla jít sama jako Popelka, tak jsem, samozřejmě s manželovým svolením, vyrazila s kamarádem Michalem Čechem z Avonu,“ svěřila Super.cz Partyšová a prozradila také to, že Petra Svobodu a jejího muže Dana pojí letité kamarádství.

„Vyrůstali spolu v Jevanech. Jsou kamarádi. Danova firma je partnerem filmu,“ uvedla Gábina a všem potenciálním divákům filmu dala jasné doporučení. „Je to velmi sugestivní snímek podle skutečné události, který řeší velmi těžké téma. Problematiku dětí, které opouštějí dětský domov. Myslím si, že všechny děti v pubertě by tenhle film měly vidět. Až bude Kristianovi patnáct, určitě mu ho pustím,“ dodala závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám