Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká dívčí skupina Fifth Harmony ve středu večer vystoupila v rámci udílení cen People’s Choice Awards v losangeleském Microsoft Theater, kde se každoročně předávají například i ceny ESPY, American Music Awards, Emmy Awards a mnoho dalších. Čtveřice zbylých členek (v prosinci skupinu opustila Camila Cabello) sladila kostýmy, ale to, co obvykle snese pódium, už může být na červeném koberci trochu přes čáru...

Devatenáctiletá Jane Hansen, o rok starší Lauren Jauregui a Normani Kordei s třiadvacetiletou Ally Brooke Hernandez  zvítězily v kategorii Nejoblíbenější skupina, kde mezi nominovanými porazily dokonce i Coldplay. Díky tomu mohly na slavnostním vyhlašování i zazpívat, jejich kostýmy byly ale více než odvážné a na červeném koberci působily dost nevkusně. Čtveřice se ovšem v průběhu večera převlékla do mnohem vhodnějších modelů v pudrově růžové barvě ze saténu.

Uměle vytvořená kapela vznikla v roce 2012 během soutěže X Factor, kde všechny původně účinkovaly jako sólo zpěvačky, ale Simon Cowell je spojil dohromady a jako skupina pak postupovaly dál soutěží, kde nakonec skončily třetí. Přesto se s debutovou deskou Reflection slušně uchytily a nazpívaly například soundtrack pro film Hotel Transylvánie 2. Zároveň se staly tvářemi značek Clean & Clear nebo Candie’s.

Reklama

Další články

Načítám