Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zájemkyně o jeho srdce na něj stojí fronty, Pavel Callta zůstává ale už řadu let spokojeně nezadaný. Single život mu vyhovuje, a tak se dokonce stává, že často odjíždí sám na dovolenou. My jsme se se zpěvákem setkali zrovna ve chvíli, kdy se vrátil z Kanárských ostrovů.

„Potřeboval jsem změnu prostředí a zdroj inspirace, a tak jsem se z hodiny na hodinu rozhodl, že odjedu, a vyrazil jsem na Tenerife. Vždycky, když odletím, tak mě políbí múza a začnu skládat nové texty, scénáře na klipy a myšlenky začnou fungovat jinak,” řekl Pavel.

„Hodně cestuju, jakmile mám možnost odletět, tak do toho jdu. Většinou hodím na Facebook dotaz, jestli by někdo nejel, protože cestování s někým je lepší. Pokud je to týden nebo dva, tak je lepší letět s parťákem, nebo parťačkou,” míní.

Návrat z dovolené byl ale pro zpěváka dost dramatický a málem nestihl casting do hudebního projektu AquaBabes, kterého se účastnil v roli porotce. „Ujel mi autobus z Mnichova, a tak jsem si na poslední chvíli bookoval letenku z Mnichova do Prahy. Naštěstí jsem to stihl a jsem tady,” dodal s úsměvem Pavel Callta.

Reklama

Další články

Načítám