Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší dcera dnes již bývalého amerického prezidenta Baracka Obamy (55) a jeho ženy Michelle Sasha se očividně přátelí s vrstevníky z podobně vlivných kruhů. Uplynulý víkend například strávila s vnučkou amerického viceprezidenta, kterým byl do včerejška Joe Biden (74), Maisy a několika dalšími kamarádkami v Miami.

Patnáctiletá Sasha vyrazila na dámskou jízdu na Floridu, kde si všechny užívaly nejen pláže, ale také obchody a trochu té večerní zábavy. Vše pochopitelně pod ‚nenápadným‘ dohledem v pozadí kráčející ochranky.

S Maisy, jejíž dědeček Biden, stejně jako jeho stranický kolega a úspěšnější prezidentský kandidát Obama, museli s příchodem Donalda Trumpa svůj mandát opustit, pojí Sashu dlouhodobé přátelství. V zahradách Bílého domu spolu třeba často hrávaly fotbal nebo basketbal a v roce 2015 se například společně vydaly i na Mistrovství světa žen ve fotbalu do kanadského Vancouveru.

Reklama

Další články

Načítám