Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Slibovali větší prestiž soutěže Česká Miss, kterou prý převzali v žalostném stavu, zatím to ale vypadá spíš tak, že ji dál potápí! Jak Super.cz již informoval, noví majitelé soutěže Eva Čerešňáková a její druh Martin Ditmar se zatím proslavili jen podivným mecheche sotva zletilých holek v metru, při němž nechyběly nápoje pro uvolnění, plavky a vlnění se na povel. Mnohým to připadalo jak scéna z hampejzu, organizátoři jsou ale z negativních ohlasů nadšeni a slibují další šokující překvápka. Hlasujte v anketě na konci článku!

Pětadevadesát procent hlasujících v naší anketě jednoznačně zvláštní nápad organizátorů odsoudilo, také se jim vysmál Jarda Jágr, s nimi jako by to ale nehnulo, naopak na ohlas byli hrdí. Na sociální síti se dokonce chlubili obrovskou návštěvností stránek.

Akci, na které kandidátky na Českou Miss působily extrémně lacině (jak jedna z diskutujících uvedla, důstojnost si za peníze koupit nelze, prodat ji jde ale snadno), považují dál za skvělý nápad.

„Jak se již několik let ukazovalo, a to nejen v ČR, ale i v zahraničí, úplně klasický koncept soutěže krásy začal upadat. Lidé žijí více online a všichni se chtějí bavit, život je přece o zábavě. Společenským změnám je tedy nutné přizpůsobit i formát soutěže krásy. Hledá se osobnost, která je krásná i svá a není konzervativní. A na další castingy i pořad Hledá se Česká Miss 2017 se těšte, protože to bude ještě hodně legrace,“ brání svůj nápad majitel soutěže Martin Ditmar.

Máme se bát? Co můžeme čekat? Jízdu bez horního dílu plavek na kolotoči? Focení polonahých děvčátek na klínech hodných strýčků? Lascivní pojídání zmrzlin a lízátek? Dražbu kalhotek finalistek? Dít se může ledacos a nic z toho by nás snad ani nepřekvapilo…

K dobru lze Ditmarovi a jeho dívce přičíst snad jen to, že po skandálu v metru šly slečny na druhém castingu tentokrát jen do dětského vláčku, oblečené a nevypadaly ani trochu „zdrinkovaně“. Pár dalších kol výběru semifinalistek nás ale ještě čeká.

Jsou tací, kteří dvojici dál fandí a přejí si, aby jim všichni dali šanci až do finále a nehodnotili je předčasně, naopak jiní zase nad soutěží už zlomili hůl. Uvidíme, co se kolem soutěže, která už ztratila někdejší lesk a slávu, bude dít dál!

Kdo byl podle vás nejlepší organizátor českých soutěží krásy?
Miloš Zapletal
91,3 %
Michaela Maláčová
3,7 %
Ta noname paní po ní
2 %
Čerešňáková a Ditmar
3 %
Celkem hlasovalo 32649 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám