Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V adrenalinové show Robinsonův ostrov jsme vám už představili Playmate s literárními ambicemi Petru Paluskovou, ráznou maminu z trafiky Ivetu Starou, skladnici z Ostravy Kateřinu Hrabčákovou i odregistrovanou lesbickou účetní Terezu Mikšaníkovou.

Za lákavou výhrou dvou a půl miliónu korun však vykročí i neohrožená a velmi pestrá směsice odvážných mužů. Diváci se mohou těšit například na čtyřiačtyřicetiletého válečného veterána z Dolní Lomné Radovana Koreně. Provozovatel horské chaty bude na pustém ostrově jako doma, protože má za sebou ty nejnáročnější kurzy přežití a samozřejmě i válečné mise.

Cestu za vysněnou výhrou se mu pokusí překazit dvaadvacetiletý trenér kulturistiky „Míla“ Miloš Brt, který hýří sebevědomým a je připraven udělat vše pro to, aby všechny přelstil, přežil a vyhrál celou soutěž. Drsná realita izolovaného ostrova ale může rozdrtit i ty nejotrlejší jedince.

Nejstarším členem celé výpravy je pětašedesátiletý bývalý železničář z Palonína „Bazi“ Petr Bazger. „Otec mě vedl ke skautskému životu, spávali jsme pod širákem. Teď si to všechno ověřím v daleké exotice,“ těší se vitální muž, který je hrdý na svou fyzickou kondici, rád chodí po horách a potápí se. Netají se také svou slabostí pro krásné ženy.

Soutěžící na opuštěném ostrově potrápí i všelijaká exotická havěť. Strach z pavouků a brouků přiznal i čtyřiadvacetiletý kreativec Martin Vévoda z Prahy, který se však zároveň těšil na lov zvěře.

Zajímavou směsici nejrůznějších charakterů doplní v sestavě mužů ještě finanční poradce Jakub Čejpa (32), vysokoškolský učitel David Chaloupský (45), provozní restaurace Zdeněk Doubek (21), student marketingu z Opavy Marek Orlík (23) a podnikatel „Bidlo“ Radomír Řezanina (40).

Který soutěžící z Robinsonova ostrova je váš favorit?
Radovan Koreň
16,6 %
Miloš Brt
9,3 %
Petr Bazger
47,8 %
Martin Vévoda
3,1 %
Marek Orlík
3,9 %
Zdeněk Doubek
4,6 %
David Chaloupský
5,9 %
Radomír Řezanina
4,2 %
Jakub Čejpa
4,6 %
Celkem hlasovalo 5421 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám