Hlavní obsah
Článek

Dvacetiletá Kateřina Hrabčáková by ráda byla modelkou či herečkou, ale prozatím se v Ostravě živí jako skladnice. Reality show Robinsonův ostrov může její sen splnit, protože na obrazovce zúročí své tělesné přednosti.

Diváci se už dnes na Nově dočkají adrenalinové reality show, v níž se mimo jiné objeví neohrožená mamina z trafiky Iveta, odregistrovaná lesbička Tereza či playmate se spisovatelskými ambicemi Petra. Ostravská Katie pánskou část publika zajisté nezklame.

„Jsem hodně upřímná, i můj úsměv je upřímný a raději všechno vyřeším narovinu, než bych se pak dohadovala,“ tvrdí o sobě ozdoba Robinsonova ostrova, jejíž tělíčko zdobí tetování s datem narození její matky. Na Katie v bikinách je moc hezké pokoukání, ale pánové si budou muset nechat zajít chuť. Jako talisman si totiž na Filipíny vzala prstýnek od svého přítele.

„Dostala jsem ho, když jsme spolu byli rok, hodně nás to spojilo. Měla jsem narozeniny a jeli jsme spolu do Londýna,“ zavzpomínala Katie na nejkrásnější den svého života. Tím nejhorším byla maturita, kdy prožila největší nervy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám