Hlavní obsah
Článek

Ve vztazích byla Britney Spears (42) vždy velká smolařka a svým synům se marně snažila najít náhradního tatínka. Zpěvačka loni tvrdila, že už žádného chlapa ke spokojenosti nepotřebuje, ale osud jí do cesty přihrál mimořádně atraktivního trenéra, s nímž konečně opět prožívá lásku.

Popová hvězda se s fešným Íráncem seznámila při natáčení klipu k písni Slumber Party. Zpěvačka svůj úlovek chvíli tajila, ale později se jím velice ráda pochlubila na sociální síti, kde ji zahrnuly nadšené reakce jejích fanoušků. Takového frajera totiž Britney neměla za celou svou kariéru.

Popularita Sama Asghariho po provalení vztahu se slavnou zpěvačkou letí vzhůru a jeho profil na Instagramu už sleduje 215 tisíc zájemců, kteří chtějí proniknout do jeho soukromí. Nový přítel Britney Spears se musí činit, aby své publikum uspokojil, takže profil zásobuje tím, s čím má největší úspěch. Kromě fotek s Britney ukazuje i své svalnaté tělo, což je sázka na jistotu. Když se Sam obnaží v posilovně, obdivné komentáře se jen hrnou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám