Hlavní obsah
Článek

Herečka Klára Issová (44) moc často v komediích nehraje. Snímek Všechno nebo nic, kde si vedle Taťány Pauhofové zahrála druhou hlavní ženskou roli, byl výjimkou. "Dalo by se říct, že je to vlastně moje první komediální role, navíc takhle extrovertní ohnivá žena," přiznala sama Klára na slavnostní premiéře, kde si v duchu svojí postavy oblékla obtažené sexy šaty bez podprsenky.

"Musím říct, že často jsem překonávala i strach a stud. Ale povahou jsem býk a nakonec do těch věcí vždycky jdu, ráda riskuju a mám ráda dobrodružství. Tak nezbývalo nic jiného, než strach a stud překonat," svěřila.

Nám přišla asi nejhorší scéna, kdy se její hrdinka probudí vedle o hodně staršího muže, který připomínal ještěra, a lekne se, s kým to vlastně strávila noc. "To bylo strašně vtipné, protože polský kolega nemohl, takže jsem natáčela s někým ze štábu, kdo tam ležel, a ani nebyl starý. Tak to bylo opravdu jen zahrané," vysvětlila nám.

Další dva polští herci ovšem byli velcí fešáci. Zajímalo nás, zda se Kláře líbil víc Michał

Żebrowski anebo Pawel Delag. "To je těžká otázka, oba mají něco do sebe, mám moc ráda oba. Možná mě víc přitahoval Michal," přiznala.

I Klára je toho názoru, že možná v Česku ani tak pěkné chlapy jako v Polsku nemáme. "Byla opravdu dobrá volba jít a hledat i v zahraničí u našich polských sousedů. Je to fajn zpestření, když se herci namixují z různých zemí, a obličeje jsou neokoukané. Bylo potřeba, aby role hráli opravdu charizmatičtí muži, což oba splňují," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám