Hlavní obsah
Článek

Expartner Dary Rolins (51) a Kateřiny Průšové (40), podnikatel Petr Vlasák, vyhrál před deseti lety svůj boj s rakovinou, když mu lékaři diagnostikovali nádor na mozku a byla jen malá šance, že přežije. Bohužel nyní musel pod kudlu znovu. V hlavě se mu opět vytvořil nádor.

To Vlasák přiznal už loni v září. "Bohužel je to tak, na stejném místě je opět nádor. Ale pan doktor, který mi před deseti lety zachránil život, mě ujistil, že to není životu nebezpečné. Je to prý velmi dobře ohraničené, takže jsme se dohodli, že na operaci půjdu až v lednu,“ řekl tehdy Blesku Vlasák. Magnetická rezonance odhalila, že rakovina je zpět, i když v menším měřítku. Útvar má tentokrát naštěstí „jen“ velikost fazole. "Myslel jsem, že když se do pěti let nic neobjevilo, tak jsem v pohodě. Ale tenhle typ nádoru se většinou do devíti až dvanácti let vrací. A mně se vrátil po deseti," řekl Vlasák v září.

Včera podnikatel podstoupil operační zákrok a své fanoušky a přátele pozdravil přímo z nemocničního lůžka. A jeho zdravotní stav naštěstí vypadá dobře. "Zdravím a žiju. Pan doktor Šroubek je bůh," napsal krátce po operaci. Držme tedy palce, ať i následná rekonvalescence jde podle plánu a Petr je zase brzy ve formě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám