Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vánoce a silvestra oslavily zpěvačky z hudebního dua TWiiNS na rodném Slovensku, nový rok už ale tráví v teple. Krásná slovenská dvojčata Daniela a Veronika Nízlovy (30) jsou se svými partnery a přáteli na dovolené na Bali.

Slovenská partička si užívá exotiku plnými doušky. Po pořádně chladném konci roku 2016 si o to víc váží tepla. Krásné sestry tráví většinu času v plavkách, a není se čemu divit, byl by hřích, kdyby tak dokonalé figury skrývaly. A řeč není o ledajakých plavkách, děvčata vábí místní domorodce na velmi titěrné bikiny a kalhoty odhalující takřka celé půlky zadečku. Velmi často také sundávají vršek. Podprsenky sundaly dívky nejen během koupání s kamarádkami ve vaně v hotelovém pokoji, ale nahoře bez skončily i na pláži, kdy si jedna kráska zakrývala své vnady jen ananasy.

„Co se stane na Bali, to zůstane na Bali,” komentovaly odvážné snímky zpěvačky a nejspíš přitom zapomněly na tisíce svých fanoušků na sociálních sítích. „Tohle místo je dokonalá nabíječka energie. Jsme nadšené,” popisovala návštěvu indonéského ostrova Daniela.

Reklama

Další články

Načítám