Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Divadle Kalich hraje hlavní roli v muzikálu Srdcový král prošpikovaném hity Elvise Presleyho. S postavou rock 'n' rollového krále milujícího hudbu, ženy a divoké večírky má Jan Kříž dost společného, rozhodně ale nesdílí jeho slabost pro drogy.

„Nebudu ze sebe dělat úplného svatouška a tvrdit, že jsem nikdy nic nevyzkoušel. V tom správném věku, kdy člověk objevuje všechno lákavé, jsem si párkrát drobně zaexperimentoval, ale tvrdé drogy jsem vždycky obcházel velkým obloukem. V tom jsem měl jasno už od puberty. Dneska si ani neumím představit, že bych do něčeho takového sklouznul, minimálně práce by mi to absolutně nedovolovala. Takže zůstávám u svého občasného pivka, víc s ohledem na moje vytížení nepadá v úvahu,” svěřil se nám během našeho posledního setkání Kříž.

Zpěvák se těší zájmu fanynek. „Pokud jde o fanynky, ty já mám zlaté. Nikdy se nesnaží překročit míru a prostě mě podporují v mojí práci. Je to super, když vám někdo takhle dává vědět, že za vámi stojí. Ale nikdy jsem míru nepřekročil, takže manželka nemá sebemenší důvod žárlit. Navíc myslím, že moje fanynky mají Marušku rády,“ řekl Jan Kříž, který se předloni v listopadu oženil s dlouholetou partnerkou Marií Blahynkovou.

Reklama

Další články

Načítám