Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě Sandra Parmová poprvé ukázala sestru! Doposud jsme ji s půvabnou Adélou nevídali a málokdo tak tušil, že v rodině Parmových je ještě jedna krásná blondýna, navíc o pět let mladší než Sandra.

"Adéle je 26 let, pracuje v oboru IT v Praze a všechny pány musím zklamat, je totiž šťastně zadaná," prozradila o sestře Sandra, která na Nový rok oslavila své 31. narozeniny, a k mání také není. Již půl roku trvá její nový vztah s Brňákem Pavlem.

<span>Se sestrou mají skvělý vztah: "Adélka je zlatá. Vždycky, když je potřeba, tak jí můžu zavolat a stejně tak ona mně. Poslední dobou hodně sportuje, hlavně běhá nebo plave a za to ji moc obdivuju. Já se s ní proto radši potkávám u kávy nebo jídla, protože jít s ní sportovat, to bych hodně nestíhala," dodala moderátorka Odpoledních zpráv</span>, které v novém roce Prima vysílá každý všední den v 16:45 hodin. "Pracovní den je pro mě teď v tom tempu, že musím být na Primě o půl hodiny dříve, krátce po poledni. Ale po moderování zpráv jdu o půl hodiny dříve domů, takže je to jen kosmetická změna," dodala se smíchem Sandra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám