Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdekoli se objeví, tam sklízí od módních kritiků chválu. Ina Tina (38) byla nepřehlédnutelná i na finále čtvrtého ročníku modelingové soutěže Cechoslovak Topmodel. Známá blogerka do vysoké společnosti obvykle obléká modely od své dvorní návrhářky Liběny Rochové, jejíž kolekce je tváří, a v tomto případě tomu nebylo jinak.

„Tyto šaty jsou zajímavé pokrytím gumou nebo latexem. Celé jsou mladistvé, vzor je úžasný,” popisovala blogerka své šaty a jedním dechem dodala: „Nadchlo mě také, jak jsou řešená záda.”

V minulosti Ina oblékla od Liběny Rochové šaty inspirované obrazem, řízu z papíru nebo zářila v modelu připomínajícím stolní lampu. Tento model byl díky svému výstřihu na zádech specifický v tom, že pod něj nositelka nemohla obléknout spodní prádlo. „Liběna má své modely vždy skvěle řešené a jsem naprosto klidná a vím, že se nemůže nic stát,” nechala se slyšet Ina T.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám