Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě loni v říjnu byla Kristen Stewart (34) fotografy zvěčněna při polibku se zpěvačkou St. Vincent, dnes je všechno jinak. Po jejím boku je čím dál častěji vídána modelka Victoria´s Secret Stella Maxwell.

Ta prý za Stewart dochází i na plac, když herečka natáčí. „Když (Kristen) natáčela v Savannah (film Lizzie), strávila se Stellou, která ji přijela navštívit, několik dní,“ cituje magazín People svůj zdroj. „Byla s Kristen často na place a vypadaly, že se skvěle baví,“ dodal informátor.

Holky spolu byly poprvé viděny začátkem května na afterpárty Met Gala v New Yorku, od té doby na ně fotografové sem tam narazili. Stewart však mezitím prožila vztah se svou asistentkou Alicií Cargile a zmíněnou St. Vincent (ještě předtím se za ruku vodila s francouzskou zpěvačkou Soko). Maxwell byla naposledy spojována s Miley Cyrus, a to před rokem a půl.

Předtím, než se začala oficiálně stýkat se ženami, měla Stewart dlouhý vztah s kolegou ze Stmívání Robertem Pattinsonem - do té doby, než na ni praskl románek s ženatým režisérem Rupertem Sandersem. Toho následně čekal rozvod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám