Hlavní obsah
Článek

Povolání herečky není vždy jen o radostech a pozlátku... Občas ukáže i své stinné stránky. Své by o tom mohla vyprávět Denisa Nesvačilová.

Během natáčení filmu Miluji tě modře vytáhli herečku na laně na trapézu a pak ji její kolega pustil. Denisa to nečekala a málem vypustila do prostoru obsah svého žaludku. Krve by se v ní nedořezal, tak zamlklou ji ani přátelé dlouho neviděli. Ovšem rusovlasá kráska poté předvedla výkon hodný artistů a nebezpečnou akci dokázala předvést, aniž by spadla a ohrozila tak natáčení.

Denisa kdysi závodně dělala gymnastiku, a tak si režisér Miroslav Šmídmajer říkal, že to určitě zvládne. Kvůli zaneprázdněnosti kolegy Rostislava Nováka mladšího ale z plánovaného intenzivního tréninku zbylo pět hodin. A hlavně – trénink se odehrával v metrové výšce a pod herci ležely žíněnky, ale v den ostrého natáčení se Denisa musela předvést ve výšce pěti a půl metru a bez jištění.

„Přiznám se, že mě všechno bolelo, měla jsem spálenou kůži na rukách a nohách, puchýře, mozoly. Na posledních dvou trénincích jsem bolestí i plakala. Pořád jsem si říkala ’těžko na cvičišti, lehko na bojišti’, ale když přišlo natáčení scén, lehké to nebylo. Vytáhli mě do mnohem větší výšky, než v jaké jsem trénovala, nebyla jsem nijak jištěná, protože by se to ocelové lanko motalo do strapsů, nebyla pode mnou ani žíněnka, aby nekazila záběr. Tak jsem se párkrát pozvracela a šla na věc. V duchu jsem křičela, hrozně jsem se bála, že mi dojdou síly a pustím se,” popisovala náročné zážitky Denisa a jedním dechem složila poklonu kolegovi: „Rosťa byl neuvěřitelný. Visel hlavou dolů a ty strapsy se mnou držel a nepustil. Nechápu, jak to dokázal.”

V hlavních rolích romantické komedie, která se v kinech objeví 26. ledna, uvidíme kromě zmíněných herců Václava Jílka či Vladimíra Kratinu. Hudbu k filmu napsala a nazpívala držitelka Oscara Markéta Irglová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám